ØL fra FALSTER Bryghus

Årlig produktion ca. 100.000 flasker (33 cl)

Ølbrygning er en af de mest stolte og ældste traditioner vi har i Danmark. På FALSTER Bryghus tager vi denne tradition alvorligt og vi har derfor kreeret en række øl med ingredienser og inspiration fra de danske øer.

I Væggerløse brygges der stadig på små gruekedler når der skal findes nye opskrifter og laves lejlighedsbryg. Der er lykkeligvis så stor efterspørgsel på det gode øl at større bryganlæg i dag er taget i brug.

Øl fra FALSTER Bryghus er u-pasteuriseret og u-filtreret og hvor
det eneste vigtige er Malt og Humle i topkvalitet og ellers den tid et godt bryg tager at lave. 

Øl fra FALSTER Bryghus fås nu også på fad velskænket på barer og restauranter. Køb dem på flaske i specialhandelen nu i hele Danmark.
Skål og velkommen til Sydhavsøerne.

ØL fra FALSTER Bryghus – Sælges KUN fra egen butik samt hos forhandlere.

Sælges kun i egen butik
Sælges kun i egen butik
Sælges kun i egen butik
Sælges kun i egen butik
Sælges kun i egen butik
Sælges kun i egen butik

Efter endt brygdag fyldes beholdere og der tilsættes gær hvorefter der bruges ca. 3 uger på den alkoholiske gæring. 3 dage på køl for at stabilisere øllen inden tapning. Eftergærer på flaske yderligere 3 uger før den er klar til salg.

Ved eftergæring på flasken kan der dannes et lille slør i bunden af flasken med gærrester – undlad at skænke bundfaldet. Opbevares køligt og mørkt indtil brug.