ØL fra FALSTER Bryghus – Væggerløse Håndbryg

Årlig produktion ca. 25.000 flasker (50 cl)

Produktionsmetoden er på gode gamle Gruekedler og hvor det eneste vigtige er Malt og Humle i topkvalitet og ellers den tid et godt bryg tager at lave. Øl fra FALSTER Bryghus er altid håndbrygget, ufiltreret, upasteuriseret og håndtappet. Øl som pt. ikke er på lager vil igen pr. 2. juni være på lager.


Efter endt brygdag fyldes beholdere og der tilsættes gær hvorefter der bruges ca. 3 uger på den alkoholiske gæring. 3 dage på køl for at stabilisere øllen inden tapning. Eftergærer på flaske yderligere 3 uger før den er klar til salg.

Ved eftergæring på flasken kan der dannes et lille slør i bunden af flasken med gærrester – undlad at skænke bundfaldet. Opbevares køligt og mørkt indtil brug.