Til minde om Christina støtter vi Børn, Sårbare og Natur

Vi mistede Christina, vores datter og søster, den 20 maj 2020.

Christina var og er en vigtig del af familievirksomheden med alle hendes flotte etiketter, som vi synes giver en helt speciel sjæl.

Christina havde en stor samling af skitser, akvarel og malerier som vi i familien har set på og fundet nye produkter til. Der er nemlig kun en der skal lave etiketter til Falster Destilleri og det er Christina. Vi er stolte af hende og de talenter hun har og det vil give vores fremtid bare lidt mere mening i al meningsløsheden.

Christina ønskede at samle ind til forskellige formål. På bagetiketterne fremover vil der stå: ”Til minde om Christina støtter vi Børn, Sårbare og Natur”. Af alt salg i Falster Destilleri vil 5% gå direkte til forskellige formål som hun ville have ønsket. På hjemmesiden vil man i løbet af året kunne se hvad der er givet støtte til. Jeg håber I vil tage imod denne fortsættelse af Christinas arbejde og glæde jer over de flotte etiketter som hun har sat et så stort fingeraftryk på.

I sit korte liv gav Christina os så meget og tanken om at hun forsat kan være med til at give noget har vi det rigtigt godt med.

Tak til alle jer som nyder vores produkter og samtidigt er med til at støtte en masse gode formål.

Knus fra Benjamin (lillebror), Casper (storebror), Lone og Martin Iversen.

Sponsorater i 2020

PlanBørnefonden

Støtte til mad, medicin og skolegang for piger i Burkina Faso
Burkina Faso er ramt af en af de største humanitære kriser i nyere tid. Denne krise er specielt voldsom for unge piger, da det ofte er dem, som bliver tvunget til at arbejde, fordi forældrene ikke ser andre udveje. Og derudover er piger særligt udsatte, når det kommer til vold og overgreb. FALSTER Destilleri støtter PlanBørnefondens arbejde med de internt fordrevne i flygtningelejre i Burkina Faso. Der er etableret skolegang i lejrene for børnene, især med fokus på pigerne, hvilket kan give en smule tryghed midt i en hverdag af vold og kaos, samtidig med at pigerne og deres familier får mad, medicin og tag over hovedet. Dette projekt har FALSTER Destilleri støttet i 2020.

Sponsorat Verdens skove

17.000 m2 bevaret regnskov
Vi står midt i den største biodiversitetskrise i menneskehedens historie. For at beskytte truede planter og dyr har vi i 2020 støttet bevarelsen af 17.000 m2 regnskov langs Rio San Juan floden i Nicaragua gennem et samarbejde med Verdens Skove.