Martin Iversen | Destilator og brygmester

Jeg er udlært i vinbranchen og har siden 10 års alderen været i denne enten som bydreng, lærling, salgsassistent eller ejer.

Udlært i Vinstokken – Nykøbing Falster hos Vinhandler Jørgen Jørgensen. Senere ansat hos Inga og Erik Jørgensen i Vinhandelen Marius Mortensens eftf. – Nykøbing Falster. Fra 1995 til 2016 medejer af Marius Mortensens eftf. A/S i Nykøbing Falster.

Omkring bryggeriet er en masse gode mennesker og til tider hænder som hjælper med mange ting. Lige fra familie og venner til gode kollegaer i både spiritus og ølbranchen.

Min datter, Christina Iversen, er kunstner bag etiketterne og bestemt den kreative side af familien. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

I maj måned 2016 blev beslutningen om at bygge Bryggeri og Destilleri taget, og d. 27. oktober 2017 kunne vi åbne dørene for første gang. Vi fik en kæmpe flot modtagelse med 350 fremmødte og kæmpe opbakning – vi er dybt taknemmelige.

De sidste tilladelser til Destilleriet fik vi i november 2017 og kan nu kalde os det første godkendte Destilleri på Lolland-Falster i over 100 år.

Martin Iversen
Ejer og brygmester

Jeg er udlært i vinbranchen og har siden 10 års alderen været i denne enten som bydreng, lærling, salgsassistent eller ejer.

Udlært i Vinstokken – Nykøbing Falster hos Vinhandler Jørgen Jørgensen. Senere ansat hos Inga og Erik Jørgensen i Vinhandelen Marius Mortensens eftf. – Nykøbing Falster. Fra 1995 til 2016 medejer af Marius Mortensens eftf. A/S i Nykøbing Falster.

Omkring bryggeriet er en masse gode mennesker og til tider hænder som hjælper med mange ting. Lige fra familie og venner til gode kollegaer i både spiritus og ølbranchen.

Min datter, Christina Iversen, er kunstner bag etiketterne og bestemt den kreative side af familien. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

I maj måned 2016 blev beslutningen om at bygge Bryggeri og Destilleri taget og 27 oktober 2017 kunne vi åbne dørene for første gang. Vi fik en kæmpe flot modtagelse med 350 fremmødte og kæmpe opbakning – vi er dybt taknemmelige.

De sidste tilladelser til Destilleriet fik vi i november 2017 og kan nu kalde os det første godkendte Destilleri på Lolland-Falster.

Martin Iversen | Ejer og brygmester

Jeg er udlært i vinbranchen og har siden 10 års alderen været i denne enten som bydreng, lærling, salgsassistent eller ejer.

Udlært i Vinstokken – Nykøbing Falster hos Vinhandler Jørgen Jørgensen. Senere ansat hos Inga og Erik Jørgensen i Vinhandelen Marius Mortensens eftf. – Nykøbing Falster. Fra 1995 til 2016 medejer af Marius Mortensens eftf. A/S i Nykøbing Falster.

Omkring bryggeriet er en masse gode mennesker og til tider hænder som hjælper med mange ting. Lige fra familie og venner til gode kollegaer i både spiritus og ølbranchen.

Min datter, Christina Iversen, er kunstner bag etiketterne og bestemt den kreative side af familien. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

I maj måned 2016 blev beslutningen om at bygge Bryggeri og Destilleri taget og 27 oktober 2017 kunne vi åbne dørene for første gang. Vi fik en kæmpe flot modtagelse med 350 fremmødte og kæmpe opbakning – vi er dybt taknemmelige.

De sidste tilladelser til Destilleriet fik vi i november 2017 og kan nu kalde os det første godkendte Destilleri på Lolland-Falster.

FALSTER Destilleri

Vores produktionsudstyr er fordelt på en Pot-still på 200 liter til bl.a. Rom og Whisky og en Pot-still på 100 liter med vapourizer til Gin. Begge er originale Copper Pot Stills håndlavet i Portugal og skræddersyet til FALSTER Destilleri.

I 2019 kom FALSTER Gin og FALSTER Rom til verden og de første flasker FALSTER Whisky vil være klar i starten af 2023. Flere af vores spiritusser bliver lagret på vores små specialfremstillede PX-, Oloroso- og Bourbon-egetræsfade på hhv. 32 og 60 liter. 

Under Covid-19 nedlukningerne i 2020 og 2021 blev tiden brugt på at udvikle mange nye produkter, som så dagens lys i løbet af 2021. Det betyder at vi i dag producerer 15 forskellige slags spiritus, herunder flere utrolige populære likører, 3 hedvine og 8 øl – alt sammen efter de højeste standarder og så lokalt og økologisk som muligt.

FALSTER Destilleri

Vores produktionsudstyr er fordelt på en Pot-still på 200 liter til bl.a. Rom og Whisky og en Pot-still på 100 liter med vapourizer til Gin. Begge er originale Copper Pot Stills håndlavet i Portugal og skræddersyet til FALSTER Destilleri.

I 2019 kom FALSTER Gin og FALSTER Rom til verden og de første flasker FALSTER Whisky vil være klar i starten af 2023. Flere af vores spiritusser bliver lagret på vores små specialfremstillede PX-, Oloroso- og Bourbon-egetræsfade på hhv. 32 og 60 liter. 

Under Covid-19 nedlukningerne i 2020 og 2021 blev tiden brugt på at udvikle mange nye produkter, som så dagens lys i løbet af 2021. Det betyder at vi i dag producerer 15 forskellige slags spiritus, herunder flere utrolige populære likører, 3 hedvine og 8 øl – alt sammen efter de højeste standarder og så lokalt og økologisk som muligt.

FALSTER Destilleri

Vores produktionsudstyr er fordelt på en Pot-still på 200 liter til bl.a. Rom og Whisky og en Pot-still på 100 liter med vapourizer til Gin. Begge er originale Copper Pot Stills håndlavet i Portugal og skræddersyet til FALSTER Destilleri.

I 2019 kom FALSTER Gin og FALSTER Rom til verden og de første flasker FALSTER Whisky vil være klar i starten af 2023. Flere af vores spiritusser bliver lagret på vores små specialfremstillede PX-, Oloroso- og Bourbon-egetræsfade på hhv. 32 og 60 liter. 

Under Covid-19 nedlukningerne i 2020 og 2021 blev tiden brugt på at udvikle mange nye produkter, som så dagens lys i løbet af 2021. Det betyder at vi i dag producerer 15 forskellige slags spiritus, herunder flere utrolige populære likører, 3 hedvine og 8 øl – alt sammen efter de højeste standarder og så lokalt og økologisk som muligt.

FALSTER Bryghus

Produktion
Ølbrygning er en af de mest stolte og ældste traditioner vi har i Danmark. På FALSTER Bryghus tager vi denne tradition alvorligt, og vi har derfor kreeret en række øl med ingredienser og inspiration fra de danske sydhavsøer.

Øl fra FALSTER Bryghus er u-pasteuriseret og u-filtreret. Her er det eneste vigtige malt og humle i topkvalitet, og ellers den tid et godt bryg tager at lave. For os er smagen i højsædet.

Efter i flere år at have brygget på mindre gruekedler på Sydfalster, har der lykkeligvis være så stor efterspørgsel, at vi i 2021 har taget et større bryganlæg i brug. Dette øger vores produktion til over 100.000 flasker om året, mens vi stadig brygger på de gamle gruekedler når der skal findes nye opskrifter og laves lejlighedsbryg.

Produktionstid
Minimum 6½ uge.

Priser Detail
Vores udsalgspris er 35 kr. pr. flaske.

Christina Iversen er kunstneren bag etiketterne og leverer her hendes version og skæring af tema og stemning til de enkelte øl. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

FALSTER Bryghus

Produktion
Ølbrygning er en af de mest stolte og ældste traditioner vi har i Danmark. På FALSTER Bryghus tager vi denne tradition alvorligt, og vi har derfor kreeret en række øl med ingredienser og inspiration fra de danske sydhavsøer.

Øl fra FALSTER Bryghus er u-pasteuriseret og u-filtreret. Her er det eneste vigtige malt og humle i topkvalitet, og ellers den tid et godt bryg tager at lave. For os er smagen i højsædet.

Efter i flere år at have brygget på mindre gruekedler på Sydfalster, har der lykkeligvis være så stor efterspørgsel, at vi i 2021 har taget et større bryganlæg i brug. Dette øger vores produktion til over 100.000 flasker om året, mens vi stadig brygger på de gamle gruekedler når der skal findes nye opskrifter og laves lejlighedsbryg.

Produktionstid
Minimum 6½ uge.

Priser Detail
Vores udsalgspris er 35 kr. pr. flaske.

Christina Iversen er kunstneren bag etiketterne og leverer her hendes version og skæring af tema og stemning til de enkelte øl. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

FALSTER Bryghus

Produktion
Ølbrygning er en af de mest stolte og ældste traditioner vi har i Danmark. På FALSTER Bryghus tager vi denne tradition alvorligt, og vi har derfor kreeret en række øl med ingredienser og inspiration fra de danske sydhavsøer.

Øl fra FALSTER Bryghus er u-pasteuriseret og u-filtreret. Her er det eneste vigtige malt og humle i topkvalitet, og ellers den tid et godt bryg tager at lave. For os er smagen i højsædet.

Efter i flere år at have brygget på mindre gruekedler på Sydfalster, har der lykkeligvis være så stor efterspørgsel, at vi i 2021 har taget et større bryganlæg i brug. Dette øger vores produktion til over 100.000 flasker om året, mens vi stadig brygger på de gamle gruekedler når der skal findes nye opskrifter og laves lejlighedsbryg.

Produktionstid
Minimum 6½ uge.

Priser Detail
Vores udsalgspris er 35 kr. pr. flaske.

Christina Iversen er kunstneren bag etiketterne og leverer her hendes version og skæring af tema og stemning til de enkelte øl. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.