Martin Iversen | Ejer og brygmester

Jeg er udlært i vinbranchen og har siden 10 års alderen været i denne enten som bydreng, lærling, salgsassistent eller ejer.

Udlært i Vinstokken – Nykøbing Falster hos Vinhandler Jørgen Jørgensen. Senere ansat hos Inga og Erik Jørgensen i Vinhandelen Marius Mortensens eftf. – Nykøbing Falster. Fra 1995 til 2016 medejer af Marius Mortensens eftf. A/S i Nykøbing Falster.

Omkring bryggeriet er en masse gode mennesker og til tider hænder som hjælper med mange ting. Lige fra familie og venner til gode kollegaer i både spiritus og ølbranchen.

Min datter, Christina Iversen, er kunstner bag etiketterne og bestemt den kreative side af familien. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

I maj måned 2016 blev beslutningen om at bygge Bryggeri og Destilleri taget og 27 oktober 2017 kunne vi åbne dørene for første gang. Vi fik en kæmpe flot modtagelse med 350 fremmødte og kæmpe opbakning – vi er dybt taknemmelige.

De sidste tilladelser til Destilleriet fik vi i november 2017 og kan nu kalde os det første godkendte Destilleri på Lolland-Falster.

Martin Iversen
Ejer og brygmester

Jeg er udlært i vinbranchen og har siden 10 års alderen været i denne enten som bydreng, lærling, salgsassistent eller ejer.

Udlært i Vinstokken – Nykøbing Falster hos Vinhandler Jørgen Jørgensen. Senere ansat hos Inga og Erik Jørgensen i Vinhandelen Marius Mortensens eftf. – Nykøbing Falster. Fra 1995 til 2016 medejer af Marius Mortensens eftf. A/S i Nykøbing Falster.

Omkring bryggeriet er en masse gode mennesker og til tider hænder som hjælper med mange ting. Lige fra familie og venner til gode kollegaer i både spiritus og ølbranchen.

Min datter, Christina Iversen, er kunstner bag etiketterne og bestemt den kreative side af familien. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

I maj måned 2016 blev beslutningen om at bygge Bryggeri og Destilleri taget og 27 oktober 2017 kunne vi åbne dørene for første gang. Vi fik en kæmpe flot modtagelse med 350 fremmødte og kæmpe opbakning – vi er dybt taknemmelige.

De sidste tilladelser til Destilleriet fik vi i november 2017 og kan nu kalde os det første godkendte Destilleri på Lolland-Falster.

Martin Iversen | Ejer og brygmester

Jeg er udlært i vinbranchen og har siden 10 års alderen været i denne enten som bydreng, lærling, salgsassistent eller ejer.

Udlært i Vinstokken – Nykøbing Falster hos Vinhandler Jørgen Jørgensen. Senere ansat hos Inga og Erik Jørgensen i Vinhandelen Marius Mortensens eftf. – Nykøbing Falster. Fra 1995 til 2016 medejer af Marius Mortensens eftf. A/S i Nykøbing Falster.

Omkring bryggeriet er en masse gode mennesker og til tider hænder som hjælper med mange ting. Lige fra familie og venner til gode kollegaer i både spiritus og ølbranchen.

Min datter, Christina Iversen, er kunstner bag etiketterne og bestemt den kreative side af familien. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

I maj måned 2016 blev beslutningen om at bygge Bryggeri og Destilleri taget og 27 oktober 2017 kunne vi åbne dørene for første gang. Vi fik en kæmpe flot modtagelse med 350 fremmødte og kæmpe opbakning – vi er dybt taknemmelige.

De sidste tilladelser til Destilleriet fik vi i november 2017 og kan nu kalde os det første godkendte Destilleri på Lolland-Falster.

FALSTER Destilleri

Vores produktionsudstyr er fordelt på en Pot-still på 200 liter til Rom og Whisky og en Pot-still på 100 liter med vapourizer til Gin. Begge er originale Copper Pot Stills håndlavet i Portugal og skræddersyet til FALSTER Destilleri.

I 2019 kom FALSTER Gin og FALSTER Rom til verden og de første flasker FALSTER Whisky vil være klar i starten af 2023.

FORSALG Hvis du vil have fat i en af de første flasker whisky fra FALSTER Destilleri, så er første frigivelse på ca. 200 flasker allerede nu på Forsalg. Klar til levering Januar/Februar 2023. Se mere her.

FALSTER Destilleri

Vores produktionsudstyr er fordelt på en Pot-still på 200 liter til Rom og Whisky og en Pot-still på 100 liter med vapourizer til Gin. Begge er originale Copper Pot Stills håndlavet i Portugal og skræddersyet til FALSTER Destilleri.

I 2019 kom FALSTER Gin og FALSTER Rom til verden og de første flasker FALSTER Whisky vil være klar i starten af 2023.

FORSALG Hvis du vil have fat i en af de første flasker whisky fra FALSTER Destilleri, så er første frigivelse på ca. 200 flasker allerede nu på Forsalg. Klar til levering Januar/Februar 2023. Se mere her.

FALSTER Destilleri

Vores produktionsudstyr er fordelt på en Pot-still på 200 liter til Rom og Whisky og en Pot-still på 100 liter med vapourizer til Gin. Begge er originale Copper Pot Stills håndlavet i Portugal og skræddersyet til FALSTER Destilleri.

I 2019 kom FALSTER Gin og FALSTER Rom til verden og de første flasker FALSTER Whisky vil være klar i starten af 2023.

FORSALG Hvis du vil have fat i en af de første flasker whisky fra FALSTER Destilleri, så er første frigivelse på ca. 200 flasker allerede nu på Forsalg. Klar til levering Januar/Februar 2023. Se mere her.

FALSTER Bryghus

Produktion
Produktionsmetoden er på gode gamle Gruekedler og hvor det eneste vigtige er Malt og Humle i topkvalitet og ellers den tid et godt bryg tager at lave. Efter endt brygdag fyldes beholdere og der tilsættes gær hvorefter der bruges ca. 3 uger på den alkoholiske gæring. 3 dage på køl for at stabilisere øllen inden tapning. Eftergærer på flaske yderligere 3 uger før den er klar til salg.

Al øl fra FALSTER Bryghus (Væggerløse Håndbryg) er upasteuriseret og ufiltreret. Ved eftergæring på flasken kan der dannes et lille slør i bunden af flasken med gærrester – undlad at skænke bundfaldet. Opbevares køligt og mørkt indtil brug.

Produktionstid 
Minimum 6½ uge.

Priser Detail 
Fra kr. 45,00 til 69,50 alt efter kvalitet, mængde af ingredienser og sværhedsgrad.

Christina Iversen, er kunstneren bag etiketterne og leverer her hendes version og skæring af tema og stemning til de enkelte øl. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

FALSTER Bryghus

Produktion
Produktionsmetoden er på gode gamle Gruekedler og hvor det eneste vigtige er Malt og Humle i topkvalitet og ellers den tid et godt bryg tager at lave. Efter endt brygdag fyldes beholdere og der tilsættes gær hvorefter der bruges ca. 3 uger på den alkoholiske gæring. 3 dage på køl for at stabilisere øllen inden tapning. Eftergærer på flaske yderligere 3 uger før den er klar til salg.

Al øl fra FALSTER Bryghus (Væggerløse Håndbryg) er upasteuriseret og ufiltreret. Ved eftergæring på flasken kan der dannes et lille slør i bunden af flasken med gærrester – undlad at skænke bundfaldet. Opbevares køligt og mørkt indtil brug.

Produktionstid 
Minimum 6½ uge.

Priser Detail 
Fra kr. 45,00 til 69,50 alt efter kvalitet, mængde af ingredienser og sværhedsgrad.

Christina Iversen, er kunstneren bag etiketterne og leverer her hendes version og skæring af tema og stemning til de enkelte øl. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.

FALSTER Bryghus

Produktion
Produktionsmetoden er på gode gamle Gruekedler og hvor det eneste vigtige er Malt og Humle i topkvalitet og ellers den tid et godt bryg tager at lave. Efter endt brygdag fyldes beholdere og der tilsættes gær hvorefter der bruges ca. 3 uger på den alkoholiske gæring. 3 dage på køl for at stabilisere øllen inden tapning. Eftergærer på flaske yderligere 3 uger før den er klar til salg.

Al øl fra FALSTER Bryghus (Væggerløse Håndbryg) er upasteuriseret og ufiltreret. Ved eftergæring på flasken kan der dannes et lille slør i bunden af flasken med gærrester – undlad at skænke bundfaldet. Opbevares køligt og mørkt indtil brug.

Produktionstid 
Minimum 6½ uge.

Priser Detail 
Fra kr. 45,00 til 69,50 alt efter kvalitet, mængde af ingredienser og sværhedsgrad.

Christina Iversen, er kunstneren bag etiketterne og leverer her hendes version og skæring af tema og stemning til de enkelte øl. Etiketterne er blevet til med stregtegning, akvarel, olie- og akrylmaling.