Til minde om Christina støtter vi Børn, Sårbare og Natur

Vi mistede Christina, vores datter og søster, den 20 maj 2020.

Christina var og er en vigtig del af familievirksomheden med alle hendes flotte etiketter, som vi synes giver en helt speciel sjæl.

Christina havde en stor samling af skitser, akvarel og malerier som vi i familien har set på og fundet nye produkter til. Der er nemlig kun en der skal lave etiketter til Falster Destilleri og det er Christina. Vi er stolte af hende og de talenter hun har og det vil give vores fremtid bare lidt mere mening i al meningsløsheden.

Christina ønskede at samle ind til forskellige formål. På bagetiketterne fremover vil der stå: ”Til minde om Christina støtter vi Børn, Sårbare og Natur”. Af alt salg i Falster Destilleri vil 3% gå direkte til forskellige formål som hun ville have ønsket. På hjemmesiden vil man i løbet af året kunne se hvad der er givet støtte til. Jeg håber I vil tage imod denne fortsættelse af Christinas arbejde og glæde jer over de flotte etiketter som hun har sat et så stort fingeraftryk på.

I sit korte liv gav Christina os så meget og tanken om at hun forsat kan være med til at give noget har vi det rigtigt godt med.

Tak til alle jer som nyder vores produkter og samtidigt er med til at støtte en masse gode formål.

Knus fra Benjamin (lillebror), Casper (storebror), Lone og Martin Iversen.

Donationer i 2023

Særlige øjeblikke med glimt af lys og håb

Psykiatrien er udsultet på enhver måde. Der er ikke meget til at bryde en lang og oftest trøstesløs hverdag.
Håb i psykiatrien arbejder for at skabe særlige øjeblikke med glimt af lys og håb.

Dette gør de ved bl.a. at give støtte til psykiatriske afdelinger til hvad de måtte ønske,
indenfor rimelige rammer og indenfor den frivillige forenings formål.

Det kan f.eks. være:

Musik og sang
Madlavning og fællesspisning
Have og naturoplevelser
Motionscafeer.

Aktivitetskasser med f.eks.
Håndarbejde, spil og andre kreative syslerier
Skrive, tegne og male.

Donationer i 2022

Vi støtter Børn i Ukraine
 
Krigen i Ukraine berører os alle. Ikke kun fordi Putins aggressioner imod demokratiet og et uafhængigt folkeslag, er en krigserklæring imod hele vores måde at leve på, men især fordi det altid går ud over uskyldige civile børn, kvinder og mænd.
Derfor har FALSTER Destilleri og Bryghus som en del af støtten til minde om Christina Iversen, netop doneret 8.000 kr. til Unicef, for at hjælpe til på den måde vi kan, her fra Danmark.
 
Vores tanker går fra Falster til Ukraine.
Kærlig hilsen Martin, Lone, Casper, Christina og Benjamin.
 
Hver gang du køber et produkt hos os er du med til støtte andre. Sammen kan vi forandre verden.

 
Photocredit: freepik.com 

I Danmark har vi været heldige af at have et stærkt samfund, med penge og mulighed for at forhindre at coronapandemien skulle få alt for store konsekvenser for os som borgere. Men i mange lande i verden har man ikke været så heldig, og især i verdens fattigste lande er økonomien blevet hårdt ramt. Og konsekvenserne af det går altid hårdest ud over børnene.

Derfor støtter FALSTER Destilleri & Bryghus Danmarks Indsamlingen, når vi den 29. januar 2022 samler ind til coronakrisens børn. Denne indsamling har vi valgt at støtte med 12.000 kr.

Donationer i 2021

På Falster har vi et stort område med unik natur ved Bøtø, som er et utrolig vigtigt stoppested for trækfugle på deres vandring fra nord til syd, og tilbage igen. I mange år har området dog været meget trængt, men siden har Den Danske Naturfond opkøbt Bøtøskoven for at lave den til naturområde med vilde engblomster og vandhuller til bl.a. den truede strandtudse. Det er også her at den sjældne sommerfugl sort ildfugl holder til, som det sidste levested i hele Danmark!

Nu har DDNF sat sig for at udvide området nord for, med det projekt de kalder ”Marielyst Enge”, der tilsammen med Naturstyrelsens Bøtø Nor Fuglereservat kommer til at blive et slaraffenland for den sårbare natur – til gavn for klimaet og biodiversiteten.

Dette arbejde har FALSTER Destilleri & Bryghus valgt at støtte gennem et langsigtet partnerskab, hvor vi donerer 10.000 kr. hvert år til etableringen af dette projekt, så vi alle med velbehag kan nyde FALSTER Bryghus’ lyse ale Marie Lyst, mens vi beundrer naturen blomstre i Marielyst Enge.

Alle steder i verden findes der ressourcestærke forældre, som tager vare på deres børn og sikrer sig at de får en god opvækst og fremtid. Men alle steder findes der også børn der vokser op uden støtte fra forældre, eller med forældre der har misbrugsproblemer af forskellig art.

Det er aldrig børnenes skyld, og derfor støtter vi SOS Børnebyernes arbejde med at give disse børn en tryg hverdag og en bedre fremtid, med sund kost og undervisning i skolen. På den måde kan man modvirke at de senere i livet selv mister evnen til at tage vare på sig selv og deres børn, og i stedet bidrager til udviklingen af deres lokalområde.

Donationer i 2020

PlanBørnefonden

Støtte til mad, medicin og skolegang for piger i Burkina Faso
Burkina Faso er ramt af en af de største humanitære kriser i nyere tid. Denne krise er specielt voldsom for unge piger, da det ofte er dem, som bliver tvunget til at arbejde, fordi forældrene ikke ser andre udveje. Og derudover er piger særligt udsatte, når det kommer til vold og overgreb. FALSTER Destilleri støtter PlanBørnefondens arbejde med de internt fordrevne i flygtningelejre i Burkina Faso. Der er etableret skolegang i lejrene for børnene, især med fokus på pigerne, hvilket kan give en smule tryghed midt i en hverdag af vold og kaos, samtidig med at pigerne og deres familier får mad, medicin og tag over hovedet. Dette projekt har FALSTER Destilleri støttet i 2020.

Sponsorat Verdens skove

17.000 m2 bevaret regnskov
Vi står midt i den største biodiversitetskrise i menneskehedens historie. For at beskytte truede planter og dyr har vi i 2020 støttet bevarelsen af 17.000 m2 regnskov langs Rio San Juan floden i Nicaragua gennem et samarbejde med Verdens Skove.